Global Waternet

Search in the job title Advanced search Share jobs


Promovendus assetmanagement voor stormvloedkeringen



Water jobs: Promovendus assetmanagement voor stormvloedkeringen Employer: Delft University of Technology
Job location: Delft Netherlands
Apply before: 01 Nov 2021

Summary

In DUTCH:
In dit promotieonderzoek vragen we jou via state-of-the-art onderzoek aan te geven wat nodig is om beheer en onderhoud naar excellentie te brengen. Dit zijn bijvoorbeeld verbeteringen in de ProBO-werkwijze van RWS maar ook aanbevelingen vanuit organisatieperspectief, contractmanagement en verdergaande digitalisering. Hierbij zal ook gekeken worden hoe andere organisaties het beheer en onderhoud organiseren bij vergelijkbare constructies, zoals binnen het internationale netwerk I-STORM.


Job location


Job application

Find more information about this job

Job description

In DUTCH:

Het onderzoek is erop gericht om de onderliggende prestatiedrijvers bij het beheer en onderhoud in kaart te brengen, te begrijpen en deze te vertalen naar oplossingen die een meer stabiel en duurzaam prestatieniveau bij de verschillende typen keringen mogelijk maakt en dit te relateren aan de bestaande ProBo-werkwijze: methode, organisatie en processen.

Hoofdvraag:
Onderzoek de prestatiedrijvers voor het beheersen van de beheer en onderhoudsketen van de stormvloedkeringen en vertaal de resultaten van het onderzoek in concrete aanbevelingen om het beheer en onderhoud op een gewenst prestatieniveau te brengen en daarmee in het geval van RWS tot operationele excellentie bij het beheer en onderhoud te komen.

Functie-eisen

De kandidaat:

is in het bezit van een ingenieursdiploma in een relevant domein zoals Civiele Techniek, Werktuigbouw, ICT, Data Science, e.a.
heeft een goede beheersing van de Engelse taal. Het schrijven van Engelstalige, wetenschappelijke publicaties is onderdeel van het PhD onderzoek. Indien de Nederlandse taal niet beheerst wordt, dan dient de kandidaat bereid te zijn, deze taal te leren om gesprekken te kunnen voeren en documenten te kunnen lezen, die doorgaans in de Nederlandse taal zijn (taalniveau B1/B2).
is communicatief vaardig; kan schakelen tussen uitvoerende en bestuurlijke niveaus binnen de verschillende disciplines bij het beheer en onderhoud.
kan vraagstukken vanuit verschillende perspectieven benaderen. Luistert goed, vraagt door en begrijpt de perspectieven van anderen.
heeft een onderzoekende houding, is nieuwsgierig en neemt initiatief.
vindt het leuk om te schakelen; beweegt zich makkelijk tussen verschillende locaties.
neemt deel aan de Graduate School van TU Delft waar ook onderzoeksvaardigheden worden gedoceerd.
kan tot resultaat komen en zorgt tegelijkertijd voor draagvlak.


Share jobs (it's free)

Share water jobs

Your feedback

- Feedback
- Email this page to a friend
- Report abuse
- Suggest updating this page
Share water jobs